Kehadiran x diundang.. Pergi x dilarang...

salam..

Trima kasih coz korg passing trough aknyer blog.. walau x de papepon.. jz ad karya2 hsil seni jiwa ak yg terpndam neh je.. haha.. anyway.. hopefully dpt enjoy n dpt share knowledge brsama2.. yg bruk jdkn pngajaran.. yg baik amal2kn la..

Dlm blog ak neh mcm2 ad.. mostly a part of my life ,copy content dri blog org(hehe.. jgn mare..) n my ideaology yg ntah btul atau x.. klu slah.. jgn mlu2 la tego.. xde org yg perfect dlm dunia neh tau..

Tuesday, February 1, 2011

salam tahun baru...

 fuyoooo... da bersawang da blog kanta aku ni.. da lama x gilap kanta ni.. adoiiii.... sory la kawan2... buat mase ni aku xde idea sangat nak update blog aku ni.. aku harap korang dapat maafkan aku.. huhu..

kalau korang xnk maafkan aku jgak.. xpe.. sediakan denda untuk aku.. cewahhhh macam berani je aku nk amik denda tu.. anyway.. jangan la bagi aku denda berat2.. x sanggup la aku.. aku hanya insan biasa.. lemah.. namun perkasa jika dicabar.. cewah.. nak jugak backup.. hehe..

pertamanya.. pergh.. da panjang baru nk pertama.. hehe.. xpela.. baru warm up je.. da lame korang x bace blog aku kn.. kali ini aku xkn sia2kan korang time korang datang blog aku ni.. well.. aku nk mintak maaf la kat rumate blogger aku or sifu aku, baulu coz byk da dia tag aku.. tapi rasenyer da mcam terlalu lambat da aku nak wat homework ko tu.. len kali jela ek.. hehe.. lpas ni kite men balas2 tag yek.. hahaha...

anyway.. tu jela wat mase ni..

sekian.....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...